Stjärnljusterapier

 
 
 

ASTROLOGI

Mitt intresse för astrologi har funnits sedan mitten av 1960-talet. Jag sysslade med karaktärshoroskop på hobby-basis under början av 1980-talet och har arbetat som astrolog sedan mitten av 1980-talet.. Jag "tentade" av mina kunskaper för en erkänd astrolog (Pentti Tuononen i Sundsvall), som dessutom lärde mig att räkna ut och tolka framtidshoroskop. Numera har jag hittat min egen tolkningsform efter att ha prövat mig fram med olika tekniker och tolkningssätt.

Jag är mycket intresserad av att undersöka och hjälpa hela människan - från hennes förflutna (karmahoroskop) via nuet (karaktärshoroskop) och relationer (synastri) fram till hennes framtid (framtidshoroskop). Jag lägger stor vikt vid människans andliga och esoteriska utveckling, men även vid den fysiska och jordiska utvecklingen.

KARAKTÄRSHOROSKOP
Din personlighet och din potential, dina förmågor och talanger, beteende- och relationsmönster från barndomen, energi och kreativitet, förmåga till kärlek, inre och yttre resurser, talanger, yrkesval etc. Jag tolkar också några arabiska punkter samt din livsväg/ditt personliga år enligt tarot.

Recension av M: "Jag vill tacka så mycket för karaktärshoroskopet jag fick för ett tag sedan. Du har verkligen en förmåga att träffa de centrala, ömma punkterna! Det var spännande att läsa, och kusligt hur träffsäkert vissa delar i karaktärshoroskopet var. Bland annat det som handlade om min mamma träffade mig djupt, eftersom det stämmer att jag upplever att hon svikit mig (även om jag själv vet att hon haft det svårt i sin barndom) och den roll hon spelat i mitt liv och hur jag är idag är väldigt stark. En annan del som stämde väldigt väl in är min känsla av att inte vara någon och känslan av att inte passa in, att stå utanför, och inte vara som alla andra, nästan oavsett vilket sammanhang jag befinner mig i eller vilka människor jag umgås med. Den känslan har funnits nästan så länge jag kan minnas." Tack M för de fina orden, det gör mig både glad och ödmjuk inför möjligheten att kunna hjälpa, väcka och öka förståelsen av dig själv!

ETTÅRSHOROSKOP
Detaljerat horoskop månad för månad under ett år framåt. En översikt över året samt en sammanfattning inom områden som Relationer, Arbete/Kommunikation, Hälsa, Inre och yttre resurser samt Personlig utveckling. Se även beskrivningen nedan.

FRAMTIDSHOROSKOP 1: Progressioner, solbåge, transiter
Du får en mycket detaljerad bild över det närmaste året (sammanfattning samt månad för månad) och en översikt under 5 år framåt. Du blir därigenom medveten om dina årsläxor, kommande svårigheter, nya möjligheter och större förändringar. Det detaljerade horoskopet månad för månad tar även upp bra perioder att till exempel sätta igång förändringar, fatta viktiga beslut, byta arbete, flytta, finna en ny relation eller nya vänner. Samtidigt får du också veta under vilka perioder du bör ligga lågt och ha tålamod med råd och hjälp hur du ska bära dig åt för att undvika kaos, svårigheter, hinder och begränsningar - och det du inte kan undvika. På så vis blir du mentalt förberedd på svåra perioder, vilket innebär att du lättare kan hantera dem. Här ligger ditt öde!

FRAMTIDSHOROSKOP 2: Transiter
En översikt under de närmaste 8 åren där hänsyn tas till de yttre planeternas (Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron) transiter till planeter i födelsehoroskopet. Ger en fingervisning över de olika årens innehåll, läxor, möligheter, utveckling, helande av sår, död och pånyttfödelse. Här ligger din fria vilja!

KARMAHOROSKOP
Ditt föregående liv samt 4-6 andra liv som fortfarande har betydelse för dig här och nu, i detalj. Du ges även summan av alla dina tidigare liv, vilka karmamönster du har tagit på dig att bearbeta och du får tips om hur du ska kunna släppa gammal karma.

Recension av C: "Herregud Lena ... trodde aldrig att du skulle träffa så många ömma punkter ... saker som inget vet om förklarar du så bra i detta horoskop. Så många personlighetsdrag som stämmer in ... jag hatar att läsa om mig själv men jag älskar faktumet att det stämmer. Ofattbart ... att du prickat in mina livsläxor i detta liv som jag har så svårt för. Ojoj. Du är grym i det du gör!!! Ville bara säga det. Ska ta till mig av allt du har skrivit.". Jag tackar för det positiva omdömet, fina du!

RELATIONSHOROSKOP (Synastri)
Detta berättar om två människor och samspelet mellan dem på gott och ont. Jag undersöker parternas förmåga till och behov av kärlek, trygghet, syn på ekonomi, barnuppfostran etc. Det går även att få ett 1-års framtidshoroskop för paret som ett tillägg till synastrin - då tillkommer 300 kr.

SPECIALHOROSKOP
Du kan också få en specialvariant med två horoskop i ett; t ex ett helt karaktärshoroskop alternativt ett helt karmahoroskop inklusive 1 års framtid i detalj (1.450:-). En annan variant är tre horoskop i ett: Karma, Karaktär och 1 års detaljerad framtid (det förflutna, nuet och framtiden - 2300:-). Du bestämmer, jag skräddarsyr!

ÄR DU INTRESSERAD?
Ta gärna kontakt med mig - se under fliken Kontakt.

Det jag behöver ha av dig för att kunna ställa ett horoskop är följande: ditt födelsedatum, din födelseort och ditt födelseklockslag. Samt ditt namn och din adress. Samtliga mina horoskop är personligt ställda och du får det inom 1-2 veckor. Om du vill att jag skickar det med post tillkommer 50 kr, i annat fall skickar jag horoskopet som pdf-fil via mail (ange då din mailadress).

Senast uppdaterad: 2018-12-16

Copyright © 2005 Åke Svedin