Stjärnljusterapier

 
 
 

BÖCKER

 

Jag fick hösten 1998 en vision - via en nattdröm - att jag skulle skriva 7 böcker, ett för varje chakra. Jag fick också till mig vad böckerna skulle heta och innehålla samt bokomslagens färg. Det var helt enkelt bara för mig att sätta igång! Den första boken (Alla Tiders Tarot) hade författarnamnet Lena Hammarström, men efter min skilsmässa år 2000 tog jag tillbaka mitt flicknamn Sjöström och som en hyllning till min mamma (som dog 2003) heter jag Lena Ruthsdotter Sjöström.

Det var tänkt att jag skulle fullfölja min vision före år 2012 och jag hann nästan - min sista bok i serien gick till tryckeriet i januari 2012. Under 2012 tar jag en litlen paus från skrivandet för att satsa på att avsluta min släktforskning. Men jag har redan flera andra böcker i mitt huvud (och i mitt hjärta), som längtar efter att få komma ut - men det är en helt annan historia!

I januari 2000 kom den första utgåvan ut av "Alla Tiders Tarot: Tolkningar och talmagi i vardagen"och i april 2008 kom en ny utgåva. Boken är tänkt som en grundbok i Tarot med tolkningar anpassade till vardagen (kärlek, relationer, hälsa, ekonomi, arbete, personlighet, karma och livsläxa). Den nya utgåvan innehåller 20 helt nya sidor, nya stjärnor och massor med talmagi. 184 sidor, häftad.

Ur innehållet:
Bakgrund; Ritualer; Signifikatorn; Etik; Tarot i vardagen; Beslutsfattande; Hälsa; Drömmar; Astrologi; Karma; Relationer; Högre Arkanan; Hovkorten; Lägre Arkanan; De fyra sviterna; Talmagi; Stjärnor.

 

I juli 2002 utkom min bok "Alla Tiders Dikter: En spännande resa från flicka till kvinna, från vankelmod till andligt mod", som i diktform berättar om mina första 50 år här på jorden. Jag började att skriva dikter som 16-åring och jag har plockat ut några dikter från varje "epok" jag gått igenom. Dikterna speglar min utveckling från en utsatt 2-åring via en tonåring med stora ensamhetskänslor och upplevelsen av ett starkt utanförskap till en stark och mogen kvinna. Vägen dit har dock kantats av stora svårigheter, katastrofer men också ett starkt andligt växande. 72 sidor, häftad.

 

Min tredje bok "Alla Tiders Häxliv eller Sökandet efter Gudinnan" kom först ut i januari 2003 med en omarbetad upplaga, tryckt i oktober 2006. Den tar upp kvinnans vandring från att få kontakt med sin kropp och sina måncykler till att finna den inre Gudinnan och hur hon sedan utvecklas till en stark och medveten Häxa. Eftersom jag använder mig av runor när jag arbetar med olika månceremonier har jag tagit med Gudinnans tolkning av runkorten. Jag har även skrivit om chakrana ur Gudinnans synvinkel. Boken berättar om de tretton gudinnorna (fornnordiska), häxregler, häxmagi, olika ceremonier och meditationer för att kunna växa sig stark som kvinna/gudinna/häxa. 183 sidor, häftad.

Ur innehållet:
Kvinnan - Månens olika cykler; Mötet med dig själv och ditt inre barn; Synkronistiska möten. Gudinnan; De heliga talen; Hels skapelseberättelse; De tretton gudinnorna; Din magiska plats. Häxan; Samla din gudomliga styrka; Den heliga cirkeln; Ceremoni för all häxmagi. Månvandringar; Mitt eget sökande; Runornas magi.

 

Min fjärde bok "Alla Tiders Andligt Liv eller Sökandet efter själen” kom ut i juni 2005 och handlar om olika sökvägar för en andlig utveckling och en insikt om vad just du behöver för att kunna växa som människa och bli lycklig. Det gäller för dig att lyssna till din inre röst och följa den. Genom boken kommer du - via inre resor och lekar - i kontakt med din andlige vägledare, ditt inre barn och ditt högre jag. Jag tar även med mina egna vägar till andlig och medial utveckling och kontakt med min själagnista.167 sidor, häftad.

Ur innehållet:
Andliga sökvägar; Inre resor - lekar för själen; Drömmar för själen; Runor för själen; Chakrahealing - läkning för själen; Fullemånevandringar - näring för själen;

 

Min femte bok "Alla Tiders Tidigare Liv eller Reinkarnation, stjärnliv och karma" kom ut i april 2006. Den handlar om reinkarnation - både på Jorden och ute bland "stjärnorna". Jag ger exempel på hur du kan komma i kontakt med dina tidigare liv, vad du kan uppnå genom det och hur det påverkar ditt fortsatta liv. Jag beskriver också mina egna tidigare liv, en del i detalj och andra bara i förbifarten - detta för att du ska kunna finna den "röda tråden" i dina egna tidigare liv så att du vet vad du ska leta efter när du gör resor bakåt i tiden. 90 sidor, häftad.

Ur innehållet:
Reinkarnation och karma; Tvillingsjälar; Relationer och karma; Mina tidigare liv; Dina tidigare liv; Chakrahealing; Stjärnresor; Budskap från stjärnorna.

 

Den sjätte boken i "regnbågsserien" heter "Alla Tiders Näring för kropp, själ och sinne". Näring för kroppen innebär vad din kropp mår bra av att äta och göra samt dess läkning genom beröring; Näring för själen innebär vad din själ mår bra av att höra och känna samt läkning genom olika upplevelser; Näring för sinnet innebär vad ditt sinne mår bra av att tänka och drömma om samt läkning genom positiva tankar. Jag tar även upp olika metoder du kan använda dig av för att lära dig mer din hälsa/ohälsa och för att må bättre på alla nivåer i livet. 127 sidor. Häftad.

Ur innehållet:
Livskartan; Näring för kroppen - fysisk hälsa, sexualitet, mat och dryck; Näring för själen - psykisk hälsa, medial utveckling, andliga sökvägar, möte med döden; Näring för sinnet - mental hälsa, affirmationer, själens sju sinnen; Näring för familjen - ditt familjeträd, din "rätte" partner, din sanna familj; Näringsrika metoder - ledda meditationer, drömtydning, chakrahealing.

Min sjunde bok var tänkt som en, men materialet blev för stort så den blev uppdelad i två böcker. Del 1 heter "Alla Tiders Astrologi - Människan: Nutid och relationstid". Den handlar om tolkningen av karaktärs- och relationshoroskop men innehåller även lite grundläggande astrologi. 194 sidor. Häftad.

Ur innehållet: Personligheten - från födelse till död; Esoteriska horoskop; Världsliga horoskop; Retrograda planeter; Tolkning av personligheten; Relationstid - ett möte mellan två personligheter på gott och ont; Passar vi ihop? Descendenten; Relationstolkning - en jämförelse mellan två personligheter; Astrologiska Nycklar och deras magi; Blanketter..

Den åttonde och avslutande boken i serien Alla Tiders är Del 2och heter "Alla Tiders Astrologi - Människan: Dåtid och framtid". Den handlar om tolkningen av karma- och framtidshoroskop.194 sidor. Häftad.

Ur innehållet: Vad är karma?; Ödet och den fria viljan; Livsläxan; Karmahoroskop; Karmatolkning; Karmanoderna; Retrograda planeter; Framtidshoroskop; Progressioner; Transiter; Framtidstolkning 1 - vandringen genom tecken och hus; Framtidstolkning 2 - tolkning av framtidsaspekterna; UA och UE; Livskriser - de yttre planeternas returer; Blanketter och bilagor.

 

.
Himmel möter hav i Järsjön

 

Senast uppdaterad: 2017-01-22

 

Copyright © 2005 Åke Svedin