Stjärnljusterapier

 
 
 

CEREMONIER

Jag har fått flera förfrågningar från klienter om hur de ska bära sig åt för att göra de ceremonier som finns i min Häxbok. De tycker det är svårt att slå cirkeln, att vända sig till de olika elementen (och inte minst att markera ut väderstrecken) och att hitta ord till en magisk formel så att den faktiskt fungerar. Dessutom vill de göra reningar - från det förflutna, gamla relationsmönster och att bli befriad från mönster de fått från sina föräldrar (och de i sin tur från sina föräldrar etc).

Efter samråd med Gudinnan har jag därför bestämt mig för att erbjuda mina tjänster i ceremoniella ting. Det innebär att du kan boka mig för 1-4 timmar (se pris nedan). Jag kommer då att gå igenom med dig den ceremoni du vill ha (se nedan på exempel), jag hjälper dig att formulera den magiska skrift du ska använda dig av under ceremonin, jag tillhandahåller även stenar, oljor, bägare och andra symboler som behövs för just din ceremoni.

Därefter går vi ut i naturen, om vädret och årstiden tillåter, och slår en cirkel och jag hjälper dig igenom ceremonin. Under den kalla årstiden eller vid hällande regn håller vi till inomhus. Jag hjälper dig även att finna den rätta dagen för just din ceremoni.

Numera har jag skapat en labyrint vid Järsjöns Kursgård, formad efter ett vikingasmycke. I den ena cirkeln finns ett pilträd helgat åt Mångudinnan och i den andra cirkeln finns en blodlönn och en seite (samiskt altare) helgat åt Solgudinnan.


Om du vill göra en häxceremoni för att uppnå någonting visst, men undviker att göra en reningsceremoni innan, kommer resultatet att bli därefter - dvs att vara solkade med tidigare minnen, mönster, präglingar och rädslor. Även där kan jag hjälpa dig med en reningsprocess, för bästa resultat.

Exempel på magiska ceremonier (kan även ske i grupp):

Fullmånevandring (eller Nymånevandring)
Magi för att få ett överflöd i ditt liv
Magi för att kalla till dig den rätta kärleken
Magi för att finna ditt kall (det rätta arbetet)
Magi för att öppna dig för din mediala förmåga
Ceremoni för att fira det inre bröllopet
Ceremoni för bröllopet med Kvinnan, Gudinnan och Häxan
Ceremoni för att stärka din kropp, ditt sinne eller dina känslor
Reningsceremoni (från tidigare partner, besvärlig mamma, destruktiv anfader, från droger eller depression)

Pris:
500 kr för 1 person.
150 kr/st om ni är en grupp på max 5 personer.
100 kr/st om ni är fler än 5 personer.
Eventuell reskostnad tillkommer.

Senast uppdaterad: 2017-01-27

 
Copyright © 2005 Åke Svedin