Stjärnljusterapier

 
 
 

KURSER


Gudinnans tulpaner i snön, mirakel i Marsliden

KURS 2020

Nu har jag äntligen bestämt mig för en kurs i sommar, om den passar just dig bör du nog inte vänta för länge med att bestämma dig då intresset är stort. Här kommer lite information:

KURS: En integrerad Häxkurs och Själshealingkurs där jag plockar fram det bästa ur varje kurs. Detta är två kurser som passar alldeles utmärkt tillsammans. Dessutom är det de två kurser jag helst skulle vilja ha men har bara plats för en.

Fredagen ägnas åt Kvinnan och där ingår en reningsceremoni, en ledd meditation samt ett möte med Azna - den högsta Modern av dem alla.
Lördagen ägnas åt Häxan, runmagi, en fullmånevandring samt mötet med din inre Häxa och ditt kraftdjur.
Söndagen ägnas åt Själshealing med en vandring genom Trollskogen (där du kanske även möter en häxa). Varje deltagare får också en själshealingövning med auramålning.

Programmet är ännu inte helt klart, jag väntar med det tills jag vet hur många vi blir, men kanske hinner vi även med lite trädmagi!

Datum: 7-9 augusti
Plats: Fångsjöbacken, Jämtland, i min stuga
Kostnad: 1800 kr inkl kost och logi. Kursbok tillkommer (Alla Tiders Häxliv) till självkostnadspris.
Anmälan: Snarast till fjorgyn51@hotmail.com. Senast 2 veckor före kursstart behöver jag få in en anmälningsavgift på 500 kr (kan swishas till 073 965 94 60). Då får du också en detaljerad inbjudan.

Väl mött!

1           GUDINNANS VÄG; eller sökandet efter själen och din intuitiva förmåga
Kursbok:       Alla Tiders Andligt Liv (Alla Tiders Häxliv)
Genom denna kurs blir du medveten om din gudomliga kropp, din kvinnlighet, din sinnlighet, ditt inre barn och din intuition. Upptäck dig själv och dina inre resurser, din intuitiva sida genom att lära dig mer om kvinnans historia, gudinnemytologi, sökandet efter din inre och yttre gudinna genom ledda diskussioner, ledda meditationer, sagokort, bildterapi, skratt och tårar. Du får de redskap du behöver för att finna Gudinnan så att du kan vandra hennes väg med en större medvetenhet om ditt sanna jag. Låt runorna ge dig ett budskap från Gudinnan och berätta, med hjälp av sagokorten, en saga om din kontakt med henne.

2           HÄXANS VÄG eller sökandet efter häxkraften och din inre styrka
Kursbok:       Alla Tiders Häxliv (Alla Tiders Näring)
Denna kurs gör dig medveten om din vildkvinna (häxan inom dig) och din sanna häxkraft, den del inom dig som alla kvinnor får tillgång till när de träder in i månfröjden (efter 50 års ålder). Du får möta ditt inre kraftdjur, devor, vättar, troll och annat osynligt genom ledda meditationer, OH-kort, runor och trädmagi. Du får pröva dina mediala förmågor genom enklare övningar, göra en reningsprocess, ta del av en månvandring och magiska ceremonier, allt för att locka fram häxan i dig! Pröva på din helande förmåga genom en chakrahealing, få veta om du samarbetar fullt ut med Gudinnan och kolla upp din medialitet. Magiska saker kan hända när lek blandas med allvar, skratt med tårar!

1+2       GUDINNANS/HÄXANS VÄG är sökandet efter din intuition och din sanna styrka
Behöver du, och vill du, upptäcka din intuition och finna din jag-styrka för att våga sätta gränser - både mot dig själv och andra - är detta kursen för dig! Dessutom kommer du i kontakt med din inre och yttre Gudinna, som är din intuitiva kraft.
Under Gudinnans dag blir du medveten om din sinnlighet, dina inre resurser och din intuitiva sida genom gudinnemytologi, ledda meditationer, gudinnekort, skratt och tårar. Du får de redskap du behöver för att finna Gudinnan genom att pröva dina mediala förmågor via enklare övningar, så att du kan vandra hennes väg med en större medvetenhet om ditt sanna jag.
Under Häxans dag blir du medveten om din vildkvinna (häxan inom dig) och din sanna häxkraft, den del inom dig som alla kvinnor får tillgång till när de träder in i månfröjden (efter 50 års ålder). Du får delta i en reningsprocess, utföra en månvandring och magiska ceremonier, för att locka fram häxan i dig - kanske genom möten med kraftdjur, devor, vättar, troll, änglar, älvor och hustomten! Redskap du får till ditt förfogande är ledda meditationer, runkort, trädmagi och magiska möjligheter när lek blandas med allvar, skratt med tårar!
Kurslitteratur: Alla Tiders Häxliv (Alla Tiders Andligt Liv) samt "Runornas Magi".

3          TAROTS VÄG är sökandet efter dig själv och "allseende ögat"
Om du är beredd på en fascinerande resa in i ditt allra innersta - och är redo för en djupgående transformation - genom att ta del av tarotkortens esoteriska och symboliska betydelse är detta kursen för dig! När du väckt din intuition till liv kan du med hjälp av tarot komma i kontakt med din personliga (och mänsklighetens) utveckling genom den högre Arkanan. Genom olika stjärnor får du en större förståelse för dig själv och dina relationer. Du får även tillgång till genvägar i tolkningsprocessen så att du kan fortsätta träna på din förmåga när du kommer hem, för övning ger färdighet! Både för nybörjare och för de som vill lära sig ännu mer.
Fredag kväll: Vi börjar med gemensam middag och att du får bekanta dig med övriga deltagare. Du får också göra en vandring genom labyrinten och öppna upp för de energier som kommer att hjälpa dig under helgen.
Lördag: Du möter dig själv genom symboler och talmagi, där du lär dig att räkna fram ditt personliga kort, ditt personliga år och din nuvarande cykel. Genom att lägga några stjärnor kan du finna vägen till både din inre värld (genom självförverkligande, mötande av rädslor, förändrade mönster och andlig utveckling) och till den yttre världen (som karriär, ekonomi, bostad, hälsa etc).
Söndag: Du möter dina relationer samtidigt som dina kunskaper fördjupas. Du får också lägga några stjärnor för andra deltagare och arbeta med talmagi, där du lär dig att räkna fram ditt relationskort och ditt relationsår till en annan människa.
Kurslitteratur: Alla Tiders Tarot samt Thots tarotlek (som kan lånas under kursdagarna). Du kommer även att arbeta med ett nytt kompendium: TAROTS olika ansikten.

4           SJÄLENS VÄG är sökandet efter ett andligt helande av kropp, tankar och känslor
Längtar du efter att bli helad från tidigare livs sår, trauman och mönster som påverkar dig i det här livet är detta kursen för dig! Du kommer här i kontakt med tidigare liv, karma, kosmiska energier, själshealing och auramålning. Du får också lära dig att åkalla Gudinnan och ärkeänglarna samt få svar genom "Änglasvar orakelkort". Under två dagar möter du dina undermedvetna trauman, gamla präglingar och oförlösta spänningar i kropp, sinne, känslor eller psyke - och som därför skapat sår i själen. Du får träna på att känna in andra människor med dina händer, göra och tolka en auramålning samt att arbeta med läkande oljor. Dessutom ingår en ledd meditation tillbaka till tidigare liv och en "Själsorientering i Trollskogen" med 13 olika stationer där du tränar på att möta dig själv på ett nytt sätt. Vi kommer också att diskutera kring vad hälsa egentligen betyder och vilka tankar/känslor som kan ligga bakom olika sjukdomstillstånd. Vi samtalar också kring de 13 chakran som behöver vara i samklang med varandra för att själen ska kunna må bra.
Kurslitteratur: Alla Tiders Näring (160 kr) samt (frivilligt) kompendiet "Själshealing med 13 ärkeänglar".

5           DRÖMMARNAS VÄG eller sökandet efter ditt undermedvetna jag
Kursbok:       Alla Tiders Andligt Liv (Alla Tiders Näring)
Finn vägen till ditt undermedvetna och ett rikare liv genom dina drömmar. Du får lära dig att se dina drömmar ur ett nytt perspektiv och tolka dem genom övningar, samtal om olika sorters drömmar och deras betydelse. Du behöver ta med dig 4-6 olika drömmar som du vill ha tolkade.   

6           REINKARNATIONENS VÄG eller sökandet efter ditt sanna öde
Kursbok:       Alla Tiders Tidigare Liv
Genom denna kurs kommer du i kontakt med dina tidigare liv. Genom att veta lite mer om din bakgrund och det bagage du bär på kan du gå vidare med en större lätthet och klarhet. Du får göra minst en regressionsresa samt en chakraregression, som sätter igång en läkeprocess av tidigare livs sår och trauman. Du kommer också att tas med på en stjärnresa. Vi kommer att prata om karma, ödet, tvillingsjälar och själsfränder samt hur du kan finna din sanna familj. Genom att möta dina skuggor och integrera dem med dig själv blir du starkare, modigare, mer kreativ och attraktiv. Redskap till allt detta är ledda meditationer, övningar, diskussioner och tarotkort.

7           RETREAT eller sökandet efter tystnaden för att höra hjärtats röst
Kursbok:       Alla Tiders Näring
Vi avslutar året genom att vandra i naturen och stillheten för att möta din andlige vägledare, Gudinnan och dig själv samt att lyssna till ditt hjärtas intuitiva budskap. Redskap till detta är den heliga källan, meditationer, små övningar och, framför allt, TYSTNAD. Du tappar fokus när du pratar omkring dig själv och dina upplevelser - i tystnaden kan du komma närmare din själ.
 
8           ASTROLOGI steg 1-4
Kursbok: Alla TIders Astrologi, del 1 och 2.
Lär känna dig själv genom tolkningsanalys av ditt horoskop på grundkursen. På fortsättningskurserna får du lära dig att ställa framtids-, karma- och relationshoroskop. Blanketter och visst arbetsmaterial ingår. Fredag kväll - söndag eftermiddag/steg.

Pris 1: 2.000 kr fredag-söndag inkl vegetarisk mat, enklare logi, kursmaterial och bok.
Pris 2: 1.500 kr lördag-söndag inkl "-
Pris 3: 1.000 kr lördag-söndag utan kost, logi och kursbok.

ÖVRIGA KURSER
Är du intresserad av någon kurs får du gärna höra av dig kan jag sätta upp dig på en väntelista. Så fort jag får tillräckligt många deltagare (max 6) skickar jag mail till alla och så sätter kursen igång på datum och plats som passar majoriteten bäst!

TACK!
Tack alla fantastiska blivande häxor, som sedan ett halvår tillbaka vandrar tillsammans med mig under fullmånens klara sken (för det mesta i alla fall). De gick på en häxkurs för mig sommaren 2013 och de ville så gärna fortsätta att jag tog mig an en nybörjargrupp. Vi har haft fantastiskt roligt och jag ser redan hur de växer och förändrar sina liv.

Jag hoppas att alla ni som gått mina kurser fått ut lika mycket av dem som jag! Jag ser fram emot att få återse er lite nu och då för att få vara med om er fortsatta växt och utveckling till strålande själar. Och då tänker jag speciellt på en väldigt vacker norrländsk själ och den underbara kvinna hon fortsätter att utvecklas till ... en stor kram till dig, vännen!

Senast uppdaterad: 2020-04-21

 
Copyright © 2005 Åke Svedin