Stjärnljusterapier

 
 
 

TAROT


Att spå i TAROT är en urgammal metod, som framför allt härstammar från gamla mysterieskolor. Hur gammal metoden är finns det inga bevis för eftersom spåren bakåt slutar omkring 1100 (tarotkort funna i Italien). Tarot speglar din inre verklighet, det som står "skrivet" i ditt öde (framåt och bakåt, i detta och i tidigare liv). Det finns en stark koppling mellan tarot, astrologi och numerologi.

Jag är sedan 1995 auktoriserad tarottolkare enligt Tarotförbundet (som tyvärr inte längre existerar), men jag har arbetat som siare sedan 1987. Min bok "Alla Tiders Tarot" är lämplig för både för nybörjare och för den som redan kan en hel del genom att jag djupdyker ner i esoteriska frågeställningar, karma, talmagi och tarologi. Den är utgiven på eget förlag, se fliken Böcker.

Jag erbjuder tre olika stjärnor:
1) En stor stjärna (Solfjädern maxi, se bilden ovan) där jag undersöker det förflutna, nuet och framtiden. Jag tittar på dina känslor, rädslor, utmaningar och nya möjligheter för att kunna hjälpa dig med råd och vägledning till hur du bäst ska hantera problem och kunna göra livskraftiga och positiva val i livet. Du kan få svar på frågor om kärlek, relationer, andlig utveckling, resor (inre/yttre), hälsa (fysisk/psykisk), ekonomi, arbete, utbildning, bostad, utvecklingsmöjligheter samt dina utmaningar och ditt öde.Tidsåtgång: 45-60 minuter. Spelas i på ljudfil (skickas via mail).

2) En liten stjärna (Solfjädern midi) där du får svar på två frågor, som kan handla om karma, din rätte partner, relations- eller arbetsproblem, vad du behöver lära dig för att få en bättre ekonomi etc ... Tidsåtgång: 30 minuter. Om du ber om det spelar jag gärna in den på en ljudfil.

3) En "pyttestjärna" (Solfjädern mini) där du får svar på en fråga. Jag undersöker det du vill veta ur så många olika synvinklar som möjligt. Tidsåtgång: 15 minuter.

Gemensamt för alla tre stjärnorna är att jag alltid börjar med att fokusera på det jag kallar "dina energier", det vill säga vad som pågår i ditt liv just nu, hur det ser ut för dig i en nära framtid och vad du tänker, känner och kommer att påbörja i ditt liv. Jag räknar också ut din personlighet enligt tarot samt vilken livscykel och vilket år du befinner dig i.

Instruktioner: Ta kontakt med mig för att få en tid (via telefon eller mail), du får då ett kontonummer där du betalar in i förskott summan för tarotkonsultationen (jag har tyvärr den dåliga erfarenheten att människor i efterhand bara betalar för en framtid som hellre är positiv än sann). Du kan även swisha till 0739659460. Du ringer mig sedan på den avtalade tiden på 0620 - 517 77 (om inget annat anges vid vår första kontakt).

 

Senast uppdaterad: 2017-08-23

Copyright © 2005 Åke Svedin